sticky
sticky
sticky

Livrare

Ai vreo intrebare legata de livrari? Gasesti raspunsul mai jos.

Livrarea este gratuita pentru o comanda minima in valoare de 25 lei. Timpul de livrare va fi intre 60 si 120 de minute. Plata se face ramburs, catre curier, numerar si cu cardul.

Ultima comanda se poate plasa pana la 2:00

Intre orele 23:00 si 03:00, comanda minima este de 40 LEI. Pentru orice comanda care depaseste 20 km (dus-intors), se percepe o taxa de livrare de 6 RON.

Pentru Voluntari - Piepra plus zone adiacente 10 km comanda minima este de 50 ron.

Pentru Ilfov, comanda minima este de 100 LEI.

Curierul poate da rest la maxim 100 LEI.

 

Numar unic de comanda 031 9441 sau *9441.

 

Zone de livrare:

SECTOR 1 si 6

Str. Sf. Maria, nr. 58

SECTOR 2 si 3

Str. Lirei, nr. 13

SECTOR 4, 5 si 6
(Drumul Taberei si Ghencea)

Str. Margeanului, nr. 53

Pentru a evita posibilele intarzieri, te rugam sa plasezi comanda din timp. Durata de livrare poate fi afectata de factori ce produc intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un coleg te va contacta si iti va comunica noua ora de livrare.

Timpul de livrare poate varia in functie de trafic, conditiile atmosferite, zona de livrare, zile de sarbatoare, putand ajunge la 3 ore.

De asemenea, in perioada iernii, timpul de livrare poate creste semnificativ din cauza conditiilor meteo si traficului rutier; la orele pranzului poate ajunge si la 3 ore.