sticky
sticky
sticky

POVESTEA NOASTRA

Salut! Bine-ai venit. 

Ia un loc, fa-te comod. Ne bucuram ca esti aici. Da-ne voie sa-ti povestim care-i treaba cu noi.

Gatim veseli pentru programatori, doctori, studenti, vanzatori, actori, soferi si designeri. Pentru manageri, profesori, chelneri, elevi, functionari si contabili. Pentru fostul coleg de liceu care ne suna cerand o combinatie de topping-uri la care nu ne gandiseram niciodata pana atunci, pentru doamna bibliotecara care e alaturi de noi inca din a treia zi de la deschidere, pentru toti cei carora le-am invatat deja comenzile pe de rost si pentru tine, care abia ne descoperi.

Noi suntem familia Manea - trei generatii legate de pasiunea pentru pizza. Am invatat ca pizza e simpla, e gustoasa, si ca se intampla intotdeauna lucruri bune in preajma ei. Ne tine impreuna, mai ales cand ne-amintim cum eram mici si faceam prin bucatarie primele experimente cu retete italienesti, sau cu cata placere am invatat de la unul din cei mai buni pizzari din tara, sau ce emotii am avut cand ne-am dat seama ca a venit vremea sa nu o mai iubim doar noi. Am deschis Pizza PPH in 2008, ca sa-mpartim bucuria cu tine. 

alt alt
alt alt

Dupa primul punct de lucru, am mai deschis doua - faceam pizza din ce in ce mai buna, telefonul suna intruna, deci voiam sa fim si mai aproape de tine. Ai observat ca toata lumea zambeste cand apare pizza? Cand esti cu familia, cu prietenii, cu colegii de birou, simti aroma de mozzarella si oregano, te uiti in jur si stii ca totul o sa fie in regula. Gusti, inchizi ochii pentru o secunda si te-nvaluie toate emotiile de care ti-am povestit pana acum. Te gandesti: Pizza, aah! Pizzaah, ce buna e!

Asta se-ntampla pentru ca avem mare, mare grija de ingrediente. Folosim doar ingrediente proaspete, sanatoase - romanesti pentru preparatele traditionale si italienesti pentru pizza si paste. Fiecare din diminetile noastre incepe cu fuga dupa legume, fructe, lactate si carnuri. Le ochim, ne apropiem, le adulmecam, jonglam cu ele daca e nevoie, si doar dupa ce suntem perfect multumiti, ne-ntoarcem si ne pregatim sa ne-apucam de treaba. Ne asteapta deja dulceata de papanasi, muraturile si celelalte preparate produse de noi, dupa retete proprii, deci suntem gata sa-ncepem ziua.

Incep sa sune telefoanele si, de-aici incolo, intreaga zi e un zumzet continuu. Sonerii, discutii, preparate care sfaraie pe cuptorul cu lemne. Ne place mult. Preluam comenzi, le preparam, le pregatim de drum; totul contra cronometru, dar cu cea mai mare grija. Pornim spre tine, navigam prin trafic, ajungem, ne deschizi si iti inmanam pizza - aventura aromata a blatului cu sos, branza, carne si legume. Iti zambim, ne zambesti si tu. Doar stii ce te-asteapta. 

Iti multumim ca ne-ai citit. Acum ia spune, de ce ti-e pofta?

Pizza PPH

VIZIUNEA NOASTRA:

Transformam orice livrare la domiciliu intr-o experienta unica!


MISIUNEA NOASTRA:

Ingrediente mereu proaspete!

Livrare rapida!

Ambalaje de cea mai buna calitate!

Preluarea comenzilor in cel mai scurt timp!

Mananca sanatos la ore fixe!